Tapéta választás- a vlies tapéta

A választás során a színvilág és minta mellett nagyon fontos az anyag.  A két legnépszerűbb hordozó a gyapjúrostos (vlies) és papír vagy papírhátú tapéta. A vlies tapéta felrakása nagyon egyszerű, kellő felkészültséggel és odafigyeléssel könnyű feltenni a falra.  A vlies hodozojú tapétáknál csak a falat kell bekenni tapéta ragasztóval, ezáltal sokkal könnyebb a felrakása. A régi típusú falfedőkkel ( fűrészporos tapéta ) ellentétben nem zsugorodnak össze ,azaz mérettartóak, ebből a tulajdonságból adódóan szorosan egymás mellé illesztve kell felragasztani. A szoros illesztésének köszönhetően még a legvilágosabb, napos helyiségekben sem látszódik az illesztés.  A szakadástól sem kell félni, mert lényegében szakadás mentesek. Könnyen takaríthatóak, átengedi a párát, vízálló, kis mértékben hőszigetelő és rugalmas, így a pozitív tulajdonságoknak köszönhetően a legtöbb helyiségben használható szinte mosható tapéta. A legnépszerűbb tapéta anyag a világon így mind az ipari mind a lakossági felhasználása közkedvelt.  A legtöbb design tapéta, luxus tapéta ilyen anyagból készül. A papír tapéta kínálatunk szűkebb, de természetesen aki ilyet keres az is fog találni olyan ami elnyerheti tetszését.
Nagyon sokféle minta  közül tud választani a vásároló: 3d öntapadó tapéta, kő mintás tapéta , tégla mintás tapéta,  betonhatású  tapéták, gyermek és ifjúsági  minták, virágmintás, grafikus.  A digitális nyomtatással készült tapéták között ajtó tapéta is található, amivel megunt egyszínű ajtóinkat tudjuk feldobni.
Egyelőre festhető tapéta, rasch tapéta a tapéta webáruház kínálatában nem elérhető.
A tapéta minták száma végtelen, nem egyszerű a választás. Ahhoz hogy a kört leszűkítsük igyekszünk a főoldalon található sliderba szobabelsőkről készült képeket feltölteni, ezzel segítve a könnyebb  választást. Inspirációt keres? Blogunkban modern tapéta ötletek kerülnek feltöltésre, igyekszünk előtte-utána fotókkal segíteni a döntést, hiszen ez sosem könnyű. De amint megtalálja a kedves vásároló azt a tapétát amibe beleszeret, hosszú hosszú évekig fogja örömét lelni a látványban, hiszen egy tapéta időtálló anyag.
A 2022-es évben töretlen sikert aratott a beton hatású tapéta, valamint a trópusi mintás design falfedők.
Bármilyen kérdése, kérése van, forduljon hozzánk bizalommal.