Doodleedo-Új!

Amikor először megláttam ezt a kollekciót, azt éreztem:
Szeretnék újra gyermek lenni!
Bár, nekem meggyőződésem, hogy egy kicsit Mindenkiben ott lakozik a gyermek, egy hős, aki valóra akar váltani valami csodálatosat, el akarja érni a világ tetejét és meg akarja érinteni a csillagokat… A férfiak, néha le is hozzák kedvesüknek a csillagokat!
Ezt érezhetik gyermekeink is, akik nap mint nap apránként fedezik fel a világot, minden nap tanulnak valami újat és fáradhatatlanul törnek előre. Végül felnőtt lesz belőlük…
De ne siessünk, élvezzük ki a gyermekekkel együtt töltött időt és varázsoljuk otthonukat olyannak, amilyenről mi is csak álmodoztunk.
Ennek az álomnak a megvalósításához kelt életre a DOODLEEDO kollekció, mellyel egy varázslatos világba merülhetünk el.

A BN Walls gyár DOODLEEDO kollekció mintái varázslatos mesevilágot teremtenek a gyermekek szobájába. A kollekció egyes mintáit kézzel festették, rajzolták. A gyönyörű mintákat az illusztrált gyermekkönyvek  történetei ihlették.
Találkozhatunk őshonos erdei állatok, vadállatokkal egyenesen Afrikából és a dzsungelből, szelíd óriásokkal a tengerből, cirkuszi jelenetekkel, dinoszauruszokkal. Igazán nyári hangulatot teremthetünk a “pimasz” gyümölcsökkel. A katalógusban a tapétákon kívül, trendi digitális nyomatokkal is találkozhatunk. Természetesen a kollekcióban található visszafogott egyszínű és a Harlequin rombusz mintás tapéta is.

A kollekció tapétái környezetbarát anyagból készültek (100% PVC mentesek), ezzel gyermekbarát légkört teremtve gyermekeinknek.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.