Code Nature-Új kollekció!

Észak -amerikai szépség vagy ázsiai lakókörnyezet? Önnek van választása! A CODE NATURE új tapéta kollekciónk ötvözi az intelligens tónusokat a menta és a szürke farmerban, a skandináv életmódban és a japán stílusú, finoman strukturált homokszínekben. A szélben imbolygó füvek a PAPYRUS dizájnban összeállva harmonikus egészet teremtenek.
A különös motívumok természetesnek tűnnek a semleges árnyalatokban, mint a szürke és a homok, világos benzinben és mentazöldben kifejezőbb.

A grafikailag purisztikus vonaltervezésű CODEC finom fa- és bambuszpálcikákra emlékeztet, olyan szigorúak, mint a „kód”, mégis enyhe elevenséggel. Az érzékiség oázisa! A PALISANDER dizájn, amelyben a világos fákat átlósan díszítő gyémántmintává szövik, dekoratív falvédőket hoz létre. Mintha egy másik korszakból származna, az ARABESKE design elegánsan kimosott patinás megjelenéssel csillog, tökéletesen formázva arany és ezüst vonalakkal, ívelt díszeket hozva létre.

Három természetes síkszerkezet elegáns visszafogottságával aláhúzza a kollekció időtlen alábecsülését. Lépjen be az érzékek és inspiráció ázsiai és skandináv világába a CODE NATURE tapétagyűjteményünkkel!

Mind a(z) 27 találat megjelenítve

Mind a(z) 27 találat megjelenítve